STŘELBA – ALPINA CUP 2024

V neděli 16. června 2024 se uskutečnil kvalifikační závod v simulované zvukové střelbě z pistole a pušky, Alpina Cup 29. ročník a Memoriál Jana SÍLY – 10. ročník, který pořádala TJ Zora Praha z. s. v Hotelu Oáza, Jeremenkova ulice na Praze 4. Více se dozvíte v Propozicích o tomto závodě.

Soutěžilo se ve střelbě z optické pušky a pistole. Pořádající TJ Zora se v domácím prostředí dařilo a střelci získali celkem medailí.

Puška:

Zlatá a stříbrná medaile putovala do rukou střelkyň Ireny Šourkové a Kamily Šamajové z ASK Lovosice, Bronz zůstal v TJ Zora Praha a vybojovala ji Zuzana Duchoňová.

U mužů se pořadí obrátilo, když zlato získal Karel Novotný z TJ Zora Praha, stříbro si  odváží Vaculík Petr z ASK Lovosice, bronz obdržel Josef Hudeček z TJ Jiskra Kyjov.

Dvojice:

1. Kamila Šamajová – Petr Vaculík z ASK Lovosice,

2. Eva Pechová – Karel Novotný TJ Zora Praha

3. Zuzana Duchoňová – František Duchoň z TJ Zora Praha.

Pistole:

Zlato získává opět 1. Irena Šourková z ASK Lovosice, stříbro a bronz získala pořádající TJ Zora: 2. Eva Pechová a 3. Martina Policarová.

V mužích zlato získal Karel Novotný TJ Zora Praha, stříbro Pavel Klim z Tandem Brno, Bronz zůstává v Praze u Petra Hlouse z Sk Slavia Praha OZP.

Dvojice:

Eva Pechová – Karel Novotný TJ Zora Praha

Kamila Šamajová – Petr Vaculík ASK Lovosice

Věra Macháčková – Karel Macháček Sk Slavia Praha OZP

Tohoto závodu se účastnil opět velký počet střelců. Díky laskavým a vstřícným sponzorům mohli být ti nejlepší oceněni krásnými cenami. Celý závod proběhl v klidném a přátelském duchu.

Prohlédnout si můžete výsledky z pistole a pušky. Prohlédněte si i pár fotografií .